O nama

MakeIT je specijalizirana agencija za izradu web-stranica u kojoj je dosad izrađeno preko 150 različitih web stranica. Ponosimo se suradnjom s više od 100 klijenata, uključujući i međunarodne suradnje.

Pri izradi web-stranica koristimo isključivo najnovije tehnologije i pratimo posljednje razvojne trendove kako bi jednostavnim i modernim dizajnom postigli pozitivno korisničko iskustvo.

U sklopu svog poslovanja cilj nam je zadovoljiti klijenta visokom razinom profesionalnosti i kvalitete te ostvariti dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Svakom klijentu pristupamo individualno, uzimajući u obzir sve njegove potrebe i želje. Također, svaki projekt razvijamo kao vlastiti kako bi postigli najbolji mogući rezultat.

Svojim radom i ozbiljnošću stekli smo dobre poslovne reputacije i stvorili brend kojim “potpisujemo” svoj uspjeh i garanciju kvalitetnog rada.

Karijere

careers

Cijenimo znanje, stručnost i profesionalnost. Ako ste i Vi uspješan programer i dizajner s korisnim znanjima i zainteresirani ste za rad kod nas, javite nam se kako biste omogućili našu potencijalnu suradnju.

Poseban poziv upućujemo vama, dragi studenti. I sami smo, ne tako davno, bili u vašoj situaciji kada smo bili željni rada, iskustva i znanja, a prilika za iskazivanje i usavršavanje bilo je malo. Ako imate potrebna znanja za rad i spremni ste iskušati se u “pravom” radu, kontaktirajte nas jer mi smo spremni podijeliti svoja iskustva s vama i usavršiti Vaše znanje kako biste mogli konkurirati na domaćem i stranom tržištu.

To top