Foto & VR

Jamčimo vrhunsku kvalitetu slika, videa i virtualnih prikaza koji i jesu najvažnija komponenta prezentacije, stoga i angažiramo isključivo profesionalne fotografe s profesionalnom opremom i programima.
work-svkriz

Fotografiranje interijera i eksterijera

Fotografija govori 1000 riječi. Naš profesionalni fotograf, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i visokokvalitetnoj opremi, slikaje Vaš radni prostor, smještajne jedinice, proizvode i ostalo, udovoljavajući i promatračima najosjetljivijeg oka. Bilo da želite jednostavne, moderne, retro ili posebno stilizirane, Vaše fotografije će biti visoko kvalitetne i obrađene do poslijednjeg detalja. Kratki video isječci su idealan način da prikažete i približite gledatelju svoje usluge ili proizvode u nekoliko minuta. Prepustite se kreativnosti našeg Marka i ispričajte svoju priču.

Kontakt

work-epoca

Aero fotografiranje

Fotografiranjem iz zračne perspektive možete prikazati posebnu dimenziju prostora poput okoliša hotela, bazena, položaja, blizine plaže i slično. Za sve što kamera ne može, naš dron je tu.

Kontakt

360-work

360° panorame

Posebno zanimljiva prezentacija prostora je tzv. 360 panorama. Odaberite točku iz koje imate omiljeni pogled na svoj prostor ili okoliš,napravit ćemo vjerodostojan prikaz prostora iz svih smjerova, bilo sa zemlje ili iz zraka koji omogućava promatraču da se okreće u prostoru kao da je tamo.

Kontakt

To top