Smart IT solutions

Moderni dizajn i pametna web rješenja na jednom mjestu

Mi smo MakeiT

MakeIT je specijalizirana digitalna agencija za izradu web stranica. Naš tim do sada je izradio preko 100 različitih web stranica. Već 6 godina uspješno surađujemo s velikim brojem domaćih i stranih klijenata.

Dizajn

Posebnu važnost posvećujemo dizajnu koji je ključan za postizanje željenog dojma kod korisnika. Ukoliko posjetitelji steknu negativan prvi dojam, vrlo vjerojatno će brzo napustiti Vašu web stranicu i radije otići na neku drugu, često na stranicu Vašeg konkurenta. Mi znamo što je dobar dizajn i kako ga napraviti.

Razvoj

Koristimo isključivo najnovije tehnologije i pratimo posljednje razvojne trendove. Uz Joomla CMS, kao užu specijalnost, ističemo rad u WordPress CMS-u uz praćenje i korištenje preporuka WordPress zajednice koja broji preko 74 milijuna zadovoljnih korisnika. Sve projekte isporučujemo u najkraćem mogućem roku i u dogovoreno vrijeme.

Marketing

Prezentiramo Vaše usluge i proizvode na Internetu. Posebnim alatima i tehnikama pronalazimo ciljanu skupinu korisnika (potencijalnih kupaca i klijenata) koja je zainteresirana za Vaš rad. Zbog svoje sveobuhvatnosti Internet je najbolje mjesto za Vaše predstavljanje.

Klijenti o nama

Zadovoljni klijenti

Ovo su neki od naših uvaženih bivših i sadašnjih klijenata:

Kontaktirajte nas

Poklonite nam svoje povjerenje jer naše iskustvo jamči kvalitetu. Za sve upite i informacije javite nam se putem kontakt-forme ili putem navedenih medija i očekujte naš odgovor u najkraćem roku. Radujemo se suradnji s Vama.

    [recaptcha]

    To top