Naši radovi

U 6 godina svog postojanja izradili smo velik broj različitih web stranica, od jednostavnih prezentacijskih do onih sa složenim web-rješenjima, te surađivali s velikim brojem domaćih i stranih klijenata iz više od 30 različitih djelatnosti.
work-svkriz

Restoran Feniks

Suradnja s vodstvom restorana Feniks je primjer vrlo ugodne suradnje koja je iz razvoja web stranice prerasla u suradnju s ponudom kompletne usluge od dizajna web stranice, dizajna loga, fotografiranja prostora, izrade virtualne šetnje, održavanja stranice pa do SEO optimizacije.

#unikatni dizajn#izrada stranice#seo optimizacija#logo

Više

work-epoca

Turistička zajednica Podstrana

Turistička zajednica Podstrana je naš prvi projekt u kojem se koristio „mobilefirst“ pristup čime je cijela stranica posebno optimizirana za mobilne uređaje kako bi prezentacija na njima bila besprijekorna. Izazov projekta je bila sadržajna kompleksnost portala koji sadrži mnogo teksta, slika i animacija i time se usuđujemo uvrstiti ga u paletu naših najboljih proizvoda.

#izrada stranice#unikatni dizajn#izrada mobilne verzije#višejezičnost#VR

Više

work-amigos

Beautycon

Izrada Beautycon web stranice je primjer uspješne suradnje s inozemnim naručiteljem. Kompletni dizajn je prilagođen prema uputama američkog naručitelja čiji su proizvodi istaknuti na moderan način i stavljeni u prvi plan.

#izrada stranice#mobilna verzija

Više

work-dora

Perex Perica

Perex Perica web stranica je još jedan primjer naše dugoročne suradnje s naručiteljem. Prilikom izrade stranice posebno smo obratili pozornost na prezentaciju proizvoda i u skladu s tim izvršili plansko fotografiranje. Kompletna stranica je responzivna i prilagođena kvalitetnoj prezentaciji na svim uređajima.

#logo#dizajn#fotografije

Više

Klijenti o nama

To top